+32 14 63 31 17 info@wiljan.be

Steenweg op Turnhout 87 - 2330 Merksplas

Nu gesloten

Iveco

Uw betrouwbaar Iveco-servicepunt

Wiljan Garage BVBA en Iveco begrijpen als geen ander dat u als ondernemer altijd op uw bedrijsvoertuigen moet kunnen rekenen. Het kan altijd eens voorvallen dat u pech heeft onderweg en daardoor een afspraak mist en dit kan u een grote som geld kosten. Deze problemen kunnen vermeden worden met een preventief onderhoud. Als u voertuigen regelmatig onderhoudt, gaan ze langer mee en presteren ze beter. Zo zorgt u voor een maximaal rendement op uw investering. U kan er dan ook zeker van zijn dat u veilig onderweg bent met een IVECO-voertuig. 

Voor het onderhoud gebruikt ons team van ervaren techniekers een zorgvuldig uitgestippeld onderhoudsschema. Ze houden elk onderhoud, elke reparatie en de kilometerstand bij in het persoonlijke computerdossier van uw voertuig. 

Bovendien onderhouden we bij Wiljan uw volledige wagenpark en niet enkel uw IVECO voertuigen. Uw opleggers, aanhangwagens, hydraulische installaties zijn stuk voor stuk in goede handen bij ons. 

Contacteer ons

We doen het voor u!

Alle werkzaamheden worden in samenspraak met u en in overeenstemming met uw wensen gedaan. Met andere woorden, we doen het voor u! Mochten wij het zelf niet kunnen afwerken, dan kunnen wij rekenen op onze (met zorg gekozen) partners. Wij staan garant voor een perfect eindresultaat zoals onze vaste klanten dat van ons gewend zijn.

Klaar voor een service die altijd gesmeerd loopt? Bel ons, stuur een mailtje of kom eens langs in Merksplas voor meer info.

Contacteer ons